Personvern og informasjonskapsler

Mortholmen’s personvernerklæring gir deg informasjon om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger via https://mortholmen1918.no.

Når du bruker mortholmen1918.no samler vi inn opplysninger om hvordan du bruker nettside vår for å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Mortholmen Drift AS er behandlingsansvarlig. Det betyr at Mortholmen Drift AS er ansvarlig for den bruken av personopplysninger som samles inn ved bruk av mortholmen1918.no. Vår bruk av personopplysninger skal skje i tråd med personopplysningsloven.

Kontakt informasjon:

Mortholmen Drift AS
Org nr 915 080 367

Mortholmen 1,
4270 Åkrehamn

post@mortholmen1918.no
932 85 329
https://mortholmen1918.no

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse eller IP-adresse.

Opplysninger om hvordan du bruker mortholmen1918.no, anses også som personopplysninger, så lenge de kan knyttes til deg som enkeltperson.

Rettigheter

Alle som spør, har krav på grunnleggende informasjon om behandlingen av personopplysninger i en virksomhet. Denne personvernerklæringen gir deg slik grunnleggende informasjon om bruken av personopplysninger hos mortholmen1918.no.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn opplysninger som du selv oppgir til oss, og enkelte opplysninger om hvordan du bruker mortholmen1918.no.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics og Facebook Pixel til å produsere statistikk ved å innhente IP- adressen til din og andre brukeres dataenheter. Gjennom registrering av IP-adressen lagrer verktøyet informasjon om hvilke sider du som bruker besøker og hvor lenge. Det registreres også hvilke nettsider brukerne kommer fra og hvilke nettlesere brukeren benytter.

Hva brukes informasjonen til og hvor lenge lagres den?

Mortholmen Drift AS registrerer og analyserer opplysninger gjennom Google Analytics og Facebook Pixel for å forstå hvilket behov og interesser brukerne av mortholmen1918.no har. Google Analytics analyserer opplysninger om bruken av nettstedet, analyserer disse og lager statistikk for at Mortholmen Drift skal kunne gi brukerne en bedre opplevelse av nettstedet.

Facebook Pixel lagrer opplysninger om bruken av nettsiden og hvem som bruker nettsiden. Denne informasjonen kan i ettertid bli brukt i digital markedsføring i inntil 10 dager etter sist besøk. Les Facebook Business retninglinjer for personvern her.

IP-adressen som samles inn med Google Analytics behandles i avidentifisert form, anonymiseres etter kort tid. IP-adressen din anonymiseres før den overføres til Googles servere i USA, slik at de ikke kan identifisere deg som enkeltbruker.

Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke mortholmen1918.no samtykker du til at vi lagrer informasjonskapsler lokalt i din nettleser.

Slik går du frem for å slette informasjonskapsler i ulike nettlesere og begrense lagringen av besøksdata. Den nøyaktige fremgangsmåten avhenger av enheten din og hvilken nettleser du bruker.

De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Dette kan føre til at mortholmen1918.no ikke fungerer optimalt. De samme innstillingene lar deg vanligvis velge hvilke nettsteder du tillater informasjonskapsler fra, inkludert tredjeparter som er tilknyttet nettsidene. Du kan også be om å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret.

Du kan reservere deg mot at dine besøk registreres i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren din. Det gjør du ved å laste ned Opt-out Browser Add-on.