Konsert

Åsmund Åmli Band & Ramsalt

STED

Mortholmen Sildesalteri

DØRENE ÅPNER

18:00

ALDER

18 år

DATO

28. august 2021

KONSERT STARTER

20:00

PRIS

375,-

Ramsalt er meget godt kjent for folk flest lokalt og bandet består av Freddy Knutsen, Jostein Bergfjord og vokalist Odd Magnus Ferkingstad , bandet har også med seg musikerne Mads Pedersen (kor/keyboard) og Erik Mikal Midtun (bass) Ramsalt spiller en melodiøs powerpop og er preget av hav og vind. Bandet har gitt ut låter som blant annet slagere som «Gla og fri» – «100 mil» og «Kretsmesteren»

Åsmund Åmli Band har turnert på kryss og tvers i hele Norge i en årrekke og er et velkjent innslag på di store festivalene rundt om kring i landet.
«Stomp og Vatn» eller «Eg e kåt, eg e galen, eg e frå Setesdalen» er vel låten Åsmund Åmli Band er mest kjent for. Den lå 11 uker på Norsktoppen, hvorav 3 førsteplasser. Bandet har solgt nærmere 40000 album, samt blitt streamet/lastet ned millioner av ganger i løpet av de 23 årene de har holdt på. Musikkvideoene deres har blitt vist utallige ganger på NRK – Svisj/Youtube etc.

Det er vel allikevel live-opptredene bandet er mest kjent for. Åsmund Åmli Band har gjestet de fleste byer og avkroker i dette landet, og formidlet spilleglede, engasjement og ett show som går hjem hos de aller fleste i alle aldre. Allsangfaktoren er høy når låter som for eksempel «Stomp og Vatn (Kåt og Galen)», «Påskerally på riksveg nr. 9» og «Eg e frå bygdinn» blir framført.
Bandets motto er å alltid sette publikum i høysetet.
Aldersgrense 18 år.

Det er ikke mulig med biltransport ut til Mortholmen, så her må det parkeres inne på kaien eller bli sluppet av der som moloen begynner.

Har ambulerende bevilling på Øl & Vin.